• +86-0755-28703386
  • Sales@litehomeled.com
  • Ka nui o nāʻike

SHENZHEN LITEHOME OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

HomeNūhouʻO ka hana maikaʻi hou o ka kamepiulaʻo IP66

ʻO ka hana maikaʻi hou o ka kamepiulaʻo IP66

2023-02-03

Loaʻa iā mākou ka kahe wai wai me ka maluhia i hoʻomaikaʻi houʻia me ka mana kiʻekiʻe,ʻoi aku ka maikaʻi o ka mana māmā a me nā maikaʻi. ʻO nā kukui Gubular i nā kukui Dampuble Damp Refic no nā noi he nui, me nā mea e hāʻawi ai i nā flulani o 2000lm a me 15000lm no ka hoʻonohonohoʻana i nāʻano kiʻekiʻe.

Hiki mai ka uila o ke kaʻa i lalo o 5 mau lōʻihi o 0.6m, 1.2m, 1.8m a me nā mea ola hale. ʻAʻohe mea e hoʻopili ai i ka hopena o ka electrostatic mai ka wā i hoʻohuiʻia ai ka ulana i loko o ka uhi. Hoʻopiliʻia a me nā kī anti-anti-ʻaihue. Loaʻa i ka mana hou kahi helu flicker o lalo o 10% a me kahi kala kala i 4 sdcm. Aia kekahi nui o nā kala māmā e koho ai, me 3000k 4000k 5000k a me 6500k. Loaʻa i nā kukui wai o Tubular e like me nā mea e hiki ai i keʻano o ka leʻaleʻa

ʻO kahi hiʻohiʻona kūlike o ka IP66 TUMB Light SUBY SUT SPET SIMPY SMALL SOLY SOLDY a maʻalahi i ka hoʻopiliʻana i nā pahu a me nā mea hana manuahi. Hele mai ka luminaire i mua a me nā hiʻohiʻona i kahi pilina uila-manuahi-manuahi, me kahi papa hoʻoponopono hou no ka hoʻomahaʻana i nā lua.

ʻO ka hoʻonohonoho maʻalahiʻana o nā luminaires e wehe iā lākou a hiki i kahi ākea o nā noi hoihoi. Hiki iā lākou ke hoʻolako i ka hoʻomālamalama maikaʻi pono a me nā hale noho, kahi a nā kūpeʻe kiʻekiʻe, ka manuʻa a me ka nele o keʻanoʻana i ka hoʻololiʻana i nā'ōnaehana. ʻO ka hana ikaika ikaika a me ka lōʻihi o ka hoʻohanaʻana i nā manawa o nā luminaires o nā luminaires e kūpono i nā manawa lōʻihi o nā kaʻa kaʻa kaʻa lōʻihi. Hāʻawi ka Shock IK08 i ka pale i ka mea i koiʻia e pono ai no nā kūlana kūponoʻole o nā papa hana. Eia kekahi, me ko lākou uku haʻahaʻa haʻahaʻa haʻahaʻa o ka liʻiliʻi ma mua o 10% a me ko lākou mau kala kala kiʻekiʻe e mālama ai i nā hana lōʻihi i ka wā e hana ana i nā hana lōʻihi ma ka wā e hana ana i nā hola lōʻihi.
HomeNūhouʻO ka hana maikaʻi hou o ka kamepiulaʻo IP66

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna